Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--edunr-yua.dk/public_html/wp-content/themes/Engrave/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Kursus for lærere – Edunør

Kursus for lærere

Edunør tilbyder også kursus til lærere og andre interesserede, så man selv kan lære at arbejde med Arduino eller Micro:bit. Eksempelvis som middel til at integrere programmering i naturfagsundervisningen, som det foreskrives i grundskolernes Fælles Mål.

Både Arduino og Micro:bit er billig, alsidig teknologi, der er nem at komme i gang med. Der kan tilkobles en række forskellige sensorer og aktuatorer til micro-computeren, programmeringen kobles således sammen med fysiske aspekter som eksempelvis blinkende dioder eller ting der bevæger sig. Det bliver på den måde nemmere at forstå de enkelte steps i programmeringen.

På kurset introducerer vi dig for teknologien og dets programmeringssprog, samtidig vil vi vise hvordan man kan koble Arduino eller Micro:bit sammen med pensum i udskolingens naturvidenskabelige fag.

Kurset vil indeholde praktiske øvelser og hands-on erfaring med teknologien samt inspiration til, at bruge platformen i den naturfaglige undervisning via vores undervisningsforløb, som ligger frit tilgængelig på vores hjemmeside.

Der vil være minimum to instruktører på, hvor en har en baggrund som lærer og den anden ingeniør. Det giver tilsammen en bred viden og erfaring inden for didaktiske og tekniske løsninger.

Er der særlige emner man gerne vil arbejde med i løbet af kurset, er det i de fleste tilfælde muligt at tilpasse kurset.

Kurset henvender sig til lærere i udskolingen og de gymnasiale uddannelser, og ønsker I at booke os, eller blot høre nærmere, så skriv til os på kontakt@edunør.dk