Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--edunr-yua.dk/public_html/wp-content/themes/Engrave/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vi hjælper gerne dig med funding til Edunør – Edunør

Vi hjælper gerne dig med funding til Edunør

Rigtig mange ting er lykkedes for os. Vi har afholdt lærerkurser om ‘Arduino i undervisningen’ på CFU og vi har indledt et spændende samarbejde med
Naturvidenskabernes hus, hvor vi har fået mulighed for at undervise en masse børn. Samtidigt møder vi generelt stor interesse for vores projekt.  

Desværre er det ikke lykkedes for os at finde funding, så vi kan tilbyde vores undervisningsforløb og temadage gratis til skolerne.

Vores primære udfordring i forhold til fondsansøgninger er, at vi søger som privat virksomhed og ikke en forening eller institution. Det ansøgte budget dækker således også vores arbejdsløn, hvilket en del fonde ikke ønsker at støtte.

Desuden har det søgte beløb været relativt stort, da vi gerne ville ud på så mange skoler som muligt, hvilket igen har begrænset de fonde der har været at søge.

I år ønsker vi at vende den på hovedet. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at søge midler til at få Edunør på besøg.

Som institution har I nemmere ved at få en ansøgning igennem, samtidigt er det et mindre beløb der søges, og derfor væsentlig flere relevante fonde at søge.

Vi anbefaler at man søger penge til både en temadag med os og et klassesæt med Arduino kits, så man selv kan arbejde videre
med efterfølgende.

Husk at alle vores forløb ligger til fri afbenyttelse på vores hjemmeside www.edunør.dk.

Vi vil gerne hjælpe dig med at skrive selve fondsansøgningen, og stiller vores ekspertise, erfaring og tekststykker fra tidligere ansøgninger til rådighed.

Hvis det har interesse så kontakt Ian på ian@edunør.dk og vi kan få afdækket jeres behov og det videre forløb sammen.

Her er der en liste over fonde der er relevante at søge til vores projekt.

I det tilfælde du allerede har midler til rådighed er det selvfølgelig også muligt at hyre os direkte, kontakt Ian for at høre nærmer om pris og muligheder.