Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--edunr-yua.dk/public_html/wp-content/themes/Engrave/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvem er vi – Edunør

Hvem er vi

Rasmus Krigslund

Rasmus
Jeg er uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet – faktisk kunne jeg slet ikke få hold i det der uddannelse, og endte med en Ph.D. i trådløs kommunikation. Jeg er i dag ansat i udviklingsafdelingen på Kamstrup, hvor jeg er med til at udvikle den trådløse kommunikation mellem vores produkter.

Min teknikinteresse startede med den første version af Lego Mindstorms, hvor jeg 10 år gammel og vildt benovet fik de første simple robotter til at gøre som mit eget program dikterede. Utallige fjernstyrede legobiler (og lidt flere kompetencer) senere blev det til små projekter baseret på Arduino platformen, hjemmesider og en kort vildfarelse med App programmering til Android. Lige nu er det Raspberry Pi platformen der med alle dens muligheder har fanget min interesse. Det seneste projekt er en vejrstation, hvor man indtil videre kan følge temperaturen i hhv. vores have og udestue men meget mere vil komme til.

Til daglig kan jeg se med fra første række, hvordan det bliver sværere at besætte ingeniørstillinger, og det undrer mig at der ikke er flere der vælger denne karrierevej – Der er jo bogstavelig talt en ingeniørretning for enhver smag!

Med Edunør har vi skabt noget nyt, og noget jeg kan mærke ville have fanget min egen interesse da jeg var yngre. Jeg glæder mig derfor til at give eleverne mere indsigt i verdens bedste job, også selvom det kun er for en dag.

Kontakt: Rasmus@edunør.dk

Ian Rubeck Stenz

Billed taget af Janne Haslund

Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt i udskolingen på Friskolen Skallerup, hvor vi har fokus på innovation, nysgerrighed, natur og teknologi. Det gør vi bl.a. via temabaseret undervisning.

Jeg er særlig optaget af teknologi i undervisningen og hvordan man styrker elevernes naturlige innovative evner. Derfor er Edunør også et vigtigt projekt for mig, da jeg tror på at det kan være med til at inspirere og brede ingeniørens innovative og entreprenante tankegange ud i den danske grundskole.

Udover mit daglige arbejde og Edunør, har jeg også en blog som jeg forsøger at holde opdateret.

Hjemmeside: Ianstenz.dk
Facebook: https://www.facebook.com/laereianstenz/
Twitter: @ianstenz

Kontakt: ian@edunør.dk