Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--edunr-yua.dk/public_html/wp-content/themes/Engrave/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hjælp en patient ved at følge en bevægelse – Edunør

Hjælp en patient ved at følge en bevægelse

Opfang bevægelsen af en legemsdel. Det kunne eksempelvis være bevægelsen af et skinneben under almindelig gang, ved hjælp af en sensor spændt omkring benet. På baggrund af sensorens bevægelse i tre dimensioner kan skinnebenets forskellige positioner og bevægelsesmønstre beregnes. I praksis kan dette bruges til at hjælpe patienter med dropfod, hvor der er en tendens til at lande på forfoden og ikke hælen, når der tages et skridt. Ved at stimulere musklerne i anklen elektronisk på det rigtige tidspunkt opnås den rette vinkel på foden så man lander korrekt på hælen. 

Vi nøjes med at beregne positioner og bevægelsesmønstre i dette projekt – Det med at give stød til muskler overlader vi til de rigtige læger!

Dette er et større projekt tænkt som en del af et længere forløb. Vi realiserer det gerne, hvis der er interesse for det. I bedes derfor kontakte os, så vi kan aftale forløbet nærmere.